WI TÖ Rostfria

Mer än 60 års erfarenhet av svetsning och att arbete i rostfritt stål och aluminium

Välkomna till Wi Tö Rostfria

Vi har mer än 60 års erfarenhet av svetsning och att arbeta i rostfritt stål och aluminium.  framför allt inom legotillverkning. Bland våra kunder märks både små och stora multinationella företag som uppskattar vår flexibilitet och yrkeskunnande.

Våra kunder finns inom de flesta branscher men många kommer från livsmedels- och läkemedelsinindustrin som ställer extra höga krav och säkerställer att vår hantering och svetsning håller högsta kvalitet.
Vi arbetar med TIG- och MIG/MAG svetsning.

Vår ”vita” verksamhet borgar för högsta kvalitet och långvarighet av produkterna utan överraskningar.

Wi Tö Rostfria nu tid

Wi Tö Rostfria är ett modernt verkstadsföretag som inriktat sig på laserskärning, kantbockning, gradning, slipning, montering och svetsning av rostfri plåt och profiler samt i aluminium. Vi skapar mervärde för våra kunder och samarbetspartners. Med papperslös tillverkning ligger vi i framkant.

Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder för att hitta rätt lösning. Med våra korta beslutsvägar och väl uppbyggda kontrollsystem kan vi arbeta med korta leveranstider och med ekonomiska fördelar för våra kunder. Med hjälp av dina konstruktioner eller ritningar ser vii till att du får produkten med bästa lösningen för dina behov.

Vi ombesörjer även de flesta önskemål på ytbehandling.

Vår webbplats använder cookies, främst från tredjepartstjänster. Godkänn vår användning av cookies.
Integritetspolicy